#556

1 december, 2013

Jag säger nej till trängselskatt till backa som ligger vid stig center på grund av vi har våra matt affär och bensinstation.Tänk så här om jag ska köpa en kyckling Burger det kostar 15kr och jag ska betala 18 kr för trängselskatt och så vidare.

#555

1 december, 2013

Ta bort betalstationerna i och runt Backa. Backa är en förort och hör inte till Centrum. Det är till stor nackdel och mycket orättvist att vi drabbas så hårt här. Vi känner oss instängda när vi inte ens kan ta oss till vårt närmsta köpcentum utan att betala skatten. Jämför med exvis Frölunda och Askim där de kan åka till flera olika köpcentum och röra sig över ett stort område utan att drabbas. Här är vi inlåsta! Jag tycker att det bästa vore att inte ha någon trängselskatt alls, men om dom nu måste finnas så ska de i så fall sitta runt innerstan, för att göra skäl för sitt namn, trängselskatt…. Som det är nu, har vi inget val utan måste betala hur vi än gör, och de alternativ som politikerna säger när det gäller att tex åka och handla, att man ska cykla eller åka buss istället, det är hur löjligt som helst, det är en omöjlighet att cykla till Bäckebol för att veckohandla för en familj på fem personer. Dessutom har Västtrafik försämrat busstrafiken här ute för oss genom att exvis dra in den enda bussen mot stan som gick via motorvägen.
Ta bort betalstationerna helt och hållet, Gbg är ingen stad att jämföra med andra där det finns verklig trängsel.

#554

1 december, 2013

Ta bort stationerna som sitter vid överfart över motorvägen… mycket konstig placering. Ta även bort den på Tagenevägen… som leder bort från stan. Varför kallas det egentligen trängseskatt på dessa platser?
Vi bor som på en isoleraad ö just nu… kan inte slänga sopor eller handla i vår egen stadsdel där i aldrig någonsin hafr ”trängsel”.

#553

1 december, 2013

Ta bort alla stationer i backa.

#552

1 december, 2013

Flytta portalerna till avfarterna från E6!

Jag har aldrig förstått varför det finns trängselskatteportaler ända upp till Bäckebol men om de ska vara kvar i Backa så är mitt förslag att man flyttar dem till AVFARTERNA från E6 istället för att ha dem där de är nu. Då skulle vi Backabor kunna köra på viadukterna över E6 till Coop, Ikea, Jet etc utan att behöva betala strängselskatt!